栏目导航 网站首页>>本科生培养>>常用下载

在读证明

姓名,性别,何年何月何日生,xxxxxx月进入我校xxxx学院xxxx专业学习,学制    年,现为本科 年级学生。我校是被中华人民共和国教育部认可的全日制高等学校。

特此证明

Certificate

This is to certify that Name, Sex, born on July 27th, 1981 ,was enrolled in xxxx School Nanjing University of Finance and Economics in September,(year),majoring in xxxx.The length of schooling is four years. Now he(she) is a Freshman(Sophomore, Junior or Senior).The Nanjing University of Finance and Economics is a full-time accredited school for higher education approved by Education Ministry of the People’s Republic of China.

November 27th, 2006

请点击图标下载浏览: